Μπορείς να επιλέξεις έναν από τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους πληρωμής:

Μετρητά στο κατάστημα

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με μετρητά ή με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας (σε τερματικό POS) απευθείας στο κατάστημα.


Αντικαταβολή

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου, κατά την παράδοση στο χώρο σου, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή γίνεται με μετρητά ή με χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας. Η πληρωμή με κάρτα είναι δυνατή στην έδρα της εταιρείας μεταφορών ή στον υπάλληλο – διανομέα αν έχει μαζί του μηχάνημα POS.

Κόστος αντικαταβολής: 2 ευρώ


Τραπεζική Πληρωμή

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου κάνοντας κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό μας στις παρακάτω τράπεζες:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR6001724530005453087689479

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μην ξεχάσεις να αναφέρεις ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σου ή τον αριθμό παραγγελίας.

*Αν η κατάθεση γίνει από διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς των χρημάτων θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Σε περίπτωση που δεν έχεις λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, μπορείς να επισκεφτείς ένα υποκατάστημα της και να κάνεις την κατάθεση με μετρητά στο λογαριασμό μας.

Αμέσως μετά θα χρειαστεί να μας στείλεις το αποδεικτικό της πληρωμής στο e-mail μας ή να μας ενημερώσεις τηλεφωνικά. Μόλις γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, θα προχωρήσει άμεσα η αποστολή της παραγγελίας σου.


Ηλεκτρονική πληρωμή μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας

Μπορείς να εξοφλήσεις άμεσα και γρήγορα την παραγγελία σου κάνοντας ηλεκτρονική πληρωμή με τη χρήση της χρεωστικής ή της πιστωτικής σου κάρτας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς.